Dave Roelvink heeft zich laten opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika om van zijn drugsverslaving af te geraken, zo staat in Story te lezen.

Het is echter niet de eerste keer dat Dave de kliniek bezocht. Hoewel hij na zijn vorige bezoek goed op weg was om zijn verslaving achter zich te laten, kende de dj na tweeënhalf jaar helaas een terugval.

Na vier weken intensieve therapie kwam Dave echter vroeger dan verwacht terug naar huis om in Nederland zijn herstel verder te zetten. Hij wou namelijk de tweede verjaardag van zijn zoontje Dean voor geen geld van de wereld missen.

Dave lijkt opnieuw zijn leven in handen te nemen en zich bewuster te zijn van zijn verslaving. “Het is een levenslange strijd en geen tijdelijk iets”, schreef de ster op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten