Rachel Hazes neemt binnenkort de horecazaak van Melanie Beense, de dochter van Peter Beense over. In Story verklapt de weduwe dat ze kroketten gaat serveren in plastic doodskistjes, een knipoog naar haar bijnaam “gecremeerde kroket”. Rachel vertelt aan de journalist de oorsprong van deze niet zo flatterende roepnaam.

Volgens Rachel is de oorsprong te vinden bij de rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer. “Deze ging puur over het feit dat ik ervan werd beschuldig een brief van mijn zoon André junior te hebben doorgespeeld”, gaat ze van start. “Dat was onwaar.”

De weduwe werd tijdens dit proces onder andere narcistisch, toxisch en manipulatief genoemd. “Onnodig grievend was dat. In dat rijtje werd ik ook gecremeerde kroket genoemd. En juist die term namen de media over.”

Rachel kan haar bijnaam echter goed verdragen. “De rechter gaf mij in alles gelijk. Waarna ik zei dat men mij best een gecremeerde kroket mag noemen, dat raakt mij niet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten