2023 is een jaar om snel te vergeten voor de familie Pfaff, zo kunnen we opmaken uit een artikel in Party.

“Wat Carmen, mijn rots, allemaal heeft moeten meemaken…”, gaat de keeper van start. “Eerst die hersenbloeding in mei. We waren net aangekomen op Mallorca voor een korte vakantie. Ze heeft daar twee weken in het ziekenhuis gelegen, waarvan drie, vier dagen op intensive care.”

Na een lang revalidatietraject van een aantal maanden mocht Carmen eindelijk huiswaarts keren, een emotioneel moment voor de familie.

Helaas werd Carmen kort daarna slachtoffer van een overval. “Ongelooflijk laf dat ze een kwetsbare vrouw zo durven toe te takelen”, gaat Jean-Marie furieus verder. “En dat ze de juwelen van onze ouders gewoon hebben meegenomen. Allemaal erfstukken met emotionele waarde.”

Toch probeert El Sympatico het langs de positieve kant te bekijken. “Alles is weg. Maar goed, het allerbelangrijkste is dat ik haar nog heb.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten