PSV heeft een fan maar liefst 40 jaar stadionverbod opgelegd, dat laat de club wegen. De man mag dus tot 2063 het Philips Stadion niet meer binnen. Een toch wel zware straf, maar de feiten zijn niet te minimaliseren.

Even terug naar de wedstrijd PSV-Sevilla in de Europa League. Een jongeman van 20 vond het toen nodig om het veld op te lopen en de keeper van Sevilla aan te vallen. De man werd snel overmeesterd en opgepakt. De man zit momenteel een celstraf van drie maanden uit, waarvan één voorwaardelijk en hij mag twee jaar niet meer in de buurt van het Philips Stadion komen.

Komt daar nog eens bij dat hij dus 40 jaar niet het stadion mag betreden. Dat betekent dus dat de man vanaf zijn zestigste terug mag komen genieten van de wedstrijden van PSV. Hopelijk kan hij zich dan wél gedragen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten