Hoewel prinses Alexia als jongere dochter van koning Willem-Alexander en koningin Máxima een vrijer leven wacht dan haar oudste zus, kroonprinses en dus toekomstig koningin Amalia, kan ze er niet onderuit dat ook bij haar status als prinses een aantal koninklijke verplichtingen horen. Al vindt ze dat niet erg, zo vernam Party tijdens het meest recente koninklijke persmoment in Scheveningen.

Alexia gaf hierbij aan hoe belangrijk ze het vindt om er voor haar zus te zijn. “Amalia stapt over lange tijd in een grote rol en wat mij heel belangrijk lijkt, is dat ik haar steun. Zowel Ariane als ik. Dat wij haar steunen waar dat kan en waar dat moet”, klonk het.

Wel stipte ze aan dat ze daarbij niet van plan is haar persoonlijke ambities volledig uit te vlakken: “Ik heb natuurlijk ook mijn eigen ambities en die wil ik achterna gaan”, verzekert Alexia.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten