Dennie Christian heeft de schrik van zijn leven beleefd. Toen hij op de baan was met zijn wagen ontsnapte hij maar net aan een klapband.

De zanger moest geholpen worden door Ferry de Wegenwachter en die wist Christian te vertellen dat hij heel veel geluk heeft gehad.

“Ik weet nu dat er een engelbewaarder bestaat. Maar ondertussen moeten we op zoek naar 2 nieuwe voorbanden…. Op zondag”, schrijft Dennie op Instagram.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten