Dat de liefde groot is tussen reality-ster Peter Gillis (61) en zijn nieuwe liefde Wendy (39), mag duidelijk zijn.

Zo stelde Wendy Peter onlangs voor het eerst voor aan haar vier zoons van 19, 11, 9 en 4 en aan haar 17-jarigde dochter.

“Ze hadden meteen een leuke klik” zegt Wendy in een interview met Story. De oudste zoon heeft zelfs al een ritje mogen maken met de Rolls Royce van Peter en begint hem al als een soort vader te aanzien volgens Peter zelf.

Ook met de jongere kinderen kan Peter prima overweg. “Ik zeg altijd: Wat je geeft krijg je ook terug” zegt Peter. De jongste heeft zelfs al een leuke bijnaam voor de camping-magnaat, namelijk “Bambi”.

“Als ik met Wendy bel, hoor ik hem altijd naar mij vragen”, iets wat Peter uiteraard met geluk doet stralen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten