Begin 2023 brak zanger Lee Towers zijn heup na een val. Hij struikelde over het tapijt en kwam slecht neer. Diezelfde dag nog werd de Rotterdamse zanger geopereerd.

Aan Party vertelt hij hoe de revalidatie verloopt: “Ik wil te vlug en te veel”, geeft hij toe. “Dus dan ga ik weer bij de fysio dingen doen die ik eigenlijk niet moet doen en word ik een dag later weer door mijn lichaam teruggefloten.” In zijn hoofd blijft Lee dan ook 21, maar het is een feit dat zijn gezegende leeftijd de revalidatie er niet makkelijker op maakt.

Gelukkig heeft zijn blessure amper impact op zijn carrière: “Ook al zit ik nu dan tijdelijk even op een kruk te zingen, het maakt de mensen niet uit. Die zijn razend enthousiast. Je gaat zitten zingen en het gebeurt. Dat is de kracht van muziek”, besluit Lee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten