In Weekend vertelt Monique Smit dat ze haar handen vol heeft met haar zoontje Luca.

“Ik maak me nu al een beetje druk om wat nu nog de jongste is”, zegt de hoogzwangere zangeres. “Ik moet echt achter hem aan.”

Hoewel Luca nog maar net vier is geworden, ziet mama hem wel aan als het type dat graag op een podium zou staan.

“Ergens zou ik willen zeggen: Doe het lekker niet. Aan de andere kant: Waarom niet, want ik doe het zelf ook”, geeft Monique twijfelend aan.

Met een zingende mama en oom Jan die al sinds kindsbeen af op het podium staat, lijkt de appel in ieder geval niet ver van de boom te vallen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten