Dré Hazes, het zoontje van André Hazes en Monique Westenberg is net zoals de meeste Nederlandse kinderen aan zijn nieuwe schooljaar begonnen.

Opvallend, Dré begint het schooljaar aan een nieuwe school. De reden hiervan ligt volgens Monique bij het feit dat haar zoontje in 2,5 jaar tijd maar liefst 12 verschillende leerkrachten gehad heeft, zo valt in Story te lezen. Hierdoor kon hij geen band opbouwen, iets wat volgens moeder Monique noodzakelijk is.

“Er was weinig structuur en regelmaat”, gaat Monique van start. “Daarnaast paste de manier van onderwijs die werd geboden niet bij hem.”

“Je kind ongelukkig naar school zien gaan, is het laatste wat je als ouder wilt”, besluit de bezorgde mama.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten