Recent was mediapersoonlijkheid Paul de Leeuw te gast in het online programma ‘Ja of Nee’ op LibelleTV. Tijdens die passage deed hij een behoorlijk onthutsende onthulling. Een onthulling die door Story ook met de rest van Nederland gedeeld werd.

Paul vertelde dat hij en zijn ware liefde Nugter aan het begin van hun relatie ooit uit elkaar gingen na het zien van een aflevering van ‘All You Need Is Love’: “Na een jaar maakte hij het uit omdat hij niet wist of hij mij leuk vond om wie ik was of omdat ik een Bekende Nederlander was”, bekent Paul. Een pijnlijke periode.

De aanleiding voor die breuk was een fragment waarin twee mensen elkaar ontmoetten op de Eiffeltoren. “En toen dacht hij: ‘ja, maar dat gevoel héb ik helemaal niet als ik Paul zie’”, vertelt de tv-ster. Gelukkig kwam het uiteindelijk toch nog goed en zijn de twee nu nog steeds samen: “We zijn inmiddels 27 jaar verder en twee kinderen rijker. Dus het is allemaal echt goed gekomen”, lacht een opgeluchte Paul.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten