Vandaag viert Nederland naar jaarlijkse gewoonte sinds de troonwissel in 2013 Koningsdag.

De verjaardag van koning Willem-Alexander is voor koningshuisfans dé gelegenheid bij uitstek om hun Oranje-gekte tot uitbarsting te laten komen.

Al heeft zeker niet iedereen een even hoge pet op van al dat koningsgezind gefeest. Zo lijkt RTL-baas Peter van der Vorst minder gecharmeerd te zijn door het koningshuis. Althans volgens Party.

Zo vindt de RTL-baas dat de NOS weleens wat objectiever verslag zou mogen doen over Koningsdag. In ‘RTL Boulevard’ deelde hij dan ook een sneer uit aan de concurrerende omroep. “Als ik naar het verslag van Koningsdag kijk en luister: het is nog heel kruiperig bij de NOS”, meent hij. “Zo van: ‘… en de prinsesjes gaan volleyballen. En hoe deed de prinses het? Bluh!”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten