De Bevers hebben hun derde gastartiest bekendgemaakt. Naast Johan Derksen en Wilfred Genee komt ook politica Caroline van der Plas langs in Ahoy (RTM-stage). Samen met John de Bever gaat zij een boerenmedley zingen.

Naast een nieuwe gastartiest hadden John en Kees ook het heugelijke nieuws dat er een nieuwe show bij komt op zondagmiddag 1 oktober. De kaartverkoop is geopend.

Voor Caroline van der Plas is het een feestje om samen met De Bevers op het podium te staan: “Ik ben fan van John en ik had al kaartjes gekocht om erbij te zijn. Ik kan helemaal niet goed zingen maar wie wil er nou niet samen met John de Bever het levenslied zingen?”, aldus Caroline van der Plas.

“Met wie kan je nou beter een Boerenmedley zingen dan met Caroline van der Plas?! Toen wij hoorden dat zij al kaarten had gekocht voor de shows om er met haar partij bij te zijn hebben wij de stoute schoenen aangetrokken en gevraagd of zij samen met John een medley wilde zingen.”

“Wij zeggen altijd; doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg! Zij is erbij en daar zijn wij ontzettend blij mee! En dan mogen we ook nog aankondigen dat er op 1 oktober een extra show komt. Dat is toch hartstikke bijzonder?” Lieten De Bevers weten.

Bij dit ‘huiskamer’ concert is iedereen meer dan welkom. Jong en oud, vriendengroepen of de hele familie: de enthousiaste gastheren John en Kees ontvangen ze allemaal graag.

De ‘huiskamer’ concerten op 30 september en 1 oktober beloven, met een stoet aan bekende artiesten, één groot spektakel te worden. Uiteraard zal John zijn gasten ook persoonlijk trakteren op zijn meeslepende repertoire. Nummers die we allemaal kennen en koesteren. En dát zullen ze in Rotterdam gaan horen.

Ga voor meer informatie naar http://www.debeverslive.nl

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten