Nick Schilder doet het al een paar maand zonder zijn muzikale compagnon Simon Keizer. Het duo treedt niet meer samen op en Nick heeft zich volop op zijn solocarrière gestort.

Vanaf eind februari trekt Nick het theater in met zijn soloshow ‘Singer Songwriter Show’. Daarmee toert hij door Nederland tot eind april.

“Toen Simon me vorig jaar vertelde te willen stoppen met Nick & Simon deed me dat uiteraard wat, want aan elk liedje zijn herinneringen verbonden. Ik kwam ook in een leegte terecht”, citeert party Nick in Margriet.

Er is toen veel geschreven over de muzikale breuk en er werd vaak gezegd dat de twee in ruzie uit elkaar gingen. Tijdens een interview met Eva Jinek wilden de twee elkaar zelfs amper aankijken.

Ook nu blijft Nick nog altijd volhouden dat er geen ruzie is. “Niet toen en niet nu. En we zien elkaar nog regelmatig. Het contact blijft. Maar het zal anders worden. Ik kijk terug op fantastisch mooie jaren samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten