Johnny de Mol zal 2023 niet zo snel vergeten. Hij werd vorig jaar beschuldigd door zijn ex van mishandeling en er kwam zelfs een tweede anonieme klacht binnen tegen de presentator. De klachten werden geseponeerd, maar het was wel een heftige periode voor de Mol.

“Dat ik mijn mond moest houden vond ik nog het moeilijkste, want onmacht en oneerlijkheid geven mij veel frustratie en het duurde ook best lang. Een grondig onderzoek kost tijd. Ik ben veel gaan sporten en heb het spelletje padel ontdekt. En ik had extra tijd voor de kinderen”, vertelt hij in Libelle.

Johnny de Mol kan best wel tegen een stootje en kan veel van zich laten afglijden, maar dit was toch behoorlijk heftig, ook voor hem.

“Deze aantijgingen stonden zo haaks op alles waar ik voor sta… Ik had niet verwacht dat iets me zo zou kunnen raken. Ik had wel even tijd nodig om dit te verwerken.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten