Monique Smit is nu zo’n zes maanden zwanger en bevalt dus binnen drie maanden van een derde kindje. Zelf weten ze al of het een jongetje of een meisje wordt. Maar dat verklappen ze net.

“Wij zijn geen types om een grote gender reveal te geven. Ik vind het wel heerlijk om het van andere mensen te zien, aar ik zie ons niet met zijn tweeën staan. Wij zijn nog even aan het kijken hoe wij dat leuk kunnen brengen en of we het wel willen brengen”, lacht Monique in Party.

Ondertussen gist iedereen naar het geslacht van het kindje en dat vindt Monique wel fijn. Ook haar kinderen weten niet of ze er een broertje of zusje bij krijgen.

In afwachting van de bevalling blijft Monique ondertussen rustig verder werken, net zoals de twee vorige keren. “Eigenlijk tot vier weken voor de bevalling, heb ik altijd gewerkt. Ik zeg er wel bij dat ik dit blijf doen zolang ik me goed voel. Kijk, als je ongemak krijgt en het gaat niet meer, dan moet je stoppen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten