De Meilandjes zijn op 19 augustus te gast op een fandag. Die dag zal er een besloten fandag gehouden worden, waar die precies zal doorgaan is niet duidelijk. Zo’n 450 fans kunnen er die dag bij zijn, het belooft een heel gezellige namiddag te worden met drank en hapjes, al moeten mensen wel betalen voor die namiddag waarop alleen Martin, Erica en Maxime Meiland aanwezig zullen zijn.

Hoe erg is het niet dat Erica er niet in slaagt om een mailadres correct te vermelden, want in de video op hun sociale media staat dus een verkeerd mailadres voor de reservatie.
“Maar wat gaan ze nog uitvinden om de koe te melken, wordt echt beschamend hoor”, reageert Martine geprikkeld.

Ook Tiny is niet te spreken over dit initiatief: “Wat een achterlijk gedoe”, reageert zij. “Geld vragen aan fandag. Niet gekker worden. Met de vraag wie en hoelang er iemand is. Belachelijk”, besluit Evi.

Gelukkig zijn er ook héél veel positieve reacties. Die fannamiddag zal wellicht snel volzet zijn.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Peter De Smedt

Peter De Smedt is al 25 jaar online actief en legt de focus op het maken van contentsites in zowel België als Nederland. Peter De Smedt is beroepsjournalist, erkend door de FOD Binnenlandse zaken en is ook actief als fotograaf en video-journalist.

Een reactie achterlaten