Monica Geuze was in 2017 nog vlogger en droomde misschien wel van een carrière als presentatrice, ze had toch nooit durven dromen dat ze ooit programma’s als ‘Temptation Island’ en ‘De Bachelor’ zou presenteren.

Datzelfde jaar werd ze gevraagd door een uitgeverij om een autobiografie te schrijven, met behulp van een ghostwriter en historicus Alies Pegtel.

“Het lijkt me niet eenvoudig om mensen rondom Monica te vinden, ze is heel privé en persoonlijk en schermt zichzelf goed af. Het zegt wel veel over Monica dat ze mij als ghostwriter zo nadrukkelijk in haar boek heeft genoemd, dat is niet vanzelfsprekend”, zegt Pegtel in Veronica Superguide.

Er zijn heel wat mensen die doen alsof ze het boek zelf hebben geschreven en helemaal geen hulp hebben gehad. Voor Monica was het geen taboe om te vermelden dat ze net wel hulp had gehad.

“Ik heb ook de biografie over Neelie Kroes geschreven. Ik vind wel dat Monica iets van Neelie Kroes wegheeft. Het zijn ondernemende en succesvolle vrouwen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten