Toen Willeke Alberti niet langer samen was met John de Mol, maar wel met Søren Lerby, verhuisden de twee ook naar Duitsland voor de carrière van Søren. Daar kwam ook bij kijken dat John de Mol zijn zoon Johnny minder zou zien en dat Søren dus meer te zeggen zou krijgen over de opvoeding van de jongen.

Daar ging natuurlijk eerst een gesprek aan vooral met John zelf en tijdens dat gesprek werd besloten dat Søren het zou overnemen en John een stapje zou terug doen wat betreft beslissingen over het ouderschap.

“Op afstand zou het toch niet werken. Ik realiseer me nu dat dat een van de moeilijkste dingen in mijn vaders leven moet zijn geweest. Maar hij had vertrouwen in Søren”, citeert Story Johnny.

Søren voedde de kinderen volgens Johnny op een harde, maar ook liefdevolle manier op. Er waren regels en die moesten gerespecteerd worden.

“Maar daarnaast was Søren een ongelooflijk liefdevol persoon die heel vaak in heel goed humeur was. Toen ik naar school ging, veranderde ik mijn achternaam in Lerby, omdat Kaj en k naar dezelfde school gingen. Tergelijkertijd was ik altijd trots als Søren Kaj en mij voorstelde als zijn jongens.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten