‘I’ll be back’

Het ging al een tijdje niet zo goed met Mart Hoogkamer. Hij heeft de laatste tijd veel optredens moeten annuleren door aanhoudende stemproblemen en door het feit dat hij zich niet altijd even lekker in zijn vel voelde.

Veel organisatoren waren niet meteen erg gelukkig met die annulaties, maar ze hadden weinig keuze. Mart liet ook niet heel veel van zich horen en hoe het met zijn gezondheid was gesteld.

Maar er is goed nieuws. Mart plaatste een foto op Instagram waarop hij vrolijk lachend in de lens kijkt. Daarbij schrijft hij: ‘Thanks for the patience and support. I’ll be back”.

Mart gaat vanaf augustus weer optreden en dat is dus niet zo lang meer. De fans moeten dus nog heel eventjes geduld hebben voordat ze terug van de mooie stem van Mart kunnen genieten.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten