Zanger Dries Roelvink zou graag eens optreden met de Toppers, maar volgens Topper-koning René Froger komt hij daarvoor (nog) niet in aanmerking omdat hij nog geen drie hits gescoord heeft. Voorlopig mag Dries die droom dus opbergen, al kan hij alvast wel rekenen op de steun van een doorwinterde collega die wél al met de Toppers het podium mocht delen.

“Dries is een artiest die zo’n 300 keer per jaar het land doortrekt, dus ik zie geen reden waarom ‘ie er niet tussen zou passen bij de Toppers”, meent George Baker. “

“Maar het is René’s bedrijf. Dus hij bepaalt wat er gaat gebeuren”, vervolgt de zanger. Zelf denk ik alvast dat Dries er goed tussen zou passen – waarom niet?”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten