Hoewel de huwelijksdag van Robbert de Nijs en zijn vrouw Sharon door niet heel veel mensen werd bijgewoond, was er naast Rob de Nijs nog een bekend gezicht aanwezig. Dat was actrice Mariska van Kolck. Zij mocht het bruidspaar toespreken op hun mooiste dag.

“Ik heb hen eens leren kennen tijdens een persreis. We hebben toen een waanzinnig leuke vakantie gehad en Sharon en ik hadden echt een klik. Ik ben buiten gewoon ambtenaar van de burgerlijke stand in de gemeente Voorne aan Zee, en Sharon komt uit Hellevoet-sluis, dat valt onder die gemeente”, begint Mariska in Party.

Voor Rob was dat iets te ver om naartoe te reizen, daarom vond het huwelijk plaats in Arnhem. Via een aanvraag werd geregeld dat Mariska het bruidspaar mocht trouwen in een andere gemeente.

“Ik vond het ontzettend ontroerend. Rob heeft genoten. Ik heb hem veel gesproken, vaak bij hem gestaan en hem omarmd. Hij was ontzettend blij. Hij zei voortdurend: ‘Wat is het mooi, wat is het mooi.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten