De periode waarin Bonnie St. Claire verslaafd raakt aan alcohol is het moment waarop ze een geschikt doelwit is voor de roddelpers en de cabaretiers. Bonnie blijft niet onbesproken en dat vond ze natuurlijk niet altijd even plezant.

“Ik werd afgeschilderd als iemand die de hele dag door laveloos op de bank lag. Maar dat klopte helemaal niet”, klinkt het in Max Magazine.

Het programma ‘Koefnoen’ zette de zangeres neer als een waggelende losbol die bij een flessenbak alcoholdampen opsnuift.

“Ze deden me zo goed na, dat ik erom moest lachen. Maar ik vond het wel pijnlijk en dacht: dit ben ik!’”

In 2018 stopt ze definitief met drinken en giet ze het laatste glas door de gootsteen. “Maar ik heb nergens spijt van. Ik heb me wel altijd afgevraagd waarom ik zo stom ben geweest, want dit was echt een gevalletje ‘Saved By The Bell’.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten