Heel Nederland is blij want in oktober staat Frans Bauer opnieuw 2 dagen in Ahoy Rotterdam. Hij kijkt daar heel erg naar uit, maar hij is niet de enige.

Ook zijn vrouw Mariska Bauer kijkt heel erg uit naar de concerten van haar man in Ahoy. Ze weet hoe graag hij dit doet en is er altijd van overtuigd geweest dat hij het ooit nog een keertje zou doen.

“Weet je, bloed kruipt waar het niet gaan kan. Ahoy is natuurlijk een beetje magisch. Het is gewoon heilige grond. Frans heeft daar 51 keer gestaan. Dan denk je misschien: zal het nog wel gaan? Zouden de mensen het wel leuk vinden? Dat is de onzekerheid van een artiest. Maar dat hoeft helemaal niet, want Ahoy was altijd heel leuk en is dat nog steeds”, klinkt het in Party.

De mensen die ooit naar Ahoy zijn geweest voor Frans Bauer zullen zich zeker nog herinneren dat het altijd één groot feest was en dat het ontzettend leuk was.

“De mensen van toen weten ook wel dat het niet alleen een podium was met licht en artiesten, maar een totaalbeleving met ene hele show en alles eromheen. Dus ik heb daar goed vertrouwen in.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten