Met zijn herwerking van het liedje ‘Engelbewaarder’, dat ooit door Mieke werd gezongen, verovert hij alle hitlijsten.

Op de Buma NL Awards in Tilburg mocht hij een aantal prijzen in ontvangst nemen voor de song en het was ook daar dat hij met Mieke samen voor het eerst het liedje zong.

“Dat moment, dat was gewoon super”, aldus Marco Schuitmaker in Weekend. “Ze gunt mij het succes van harte en ik vond het mooi dat we dat samen konden delen: haar liedje van 50 jaar geleden en dan de hit die het nu is”.

In de liefde is Marco al vier jaar samen met zijn vriendin. Het koppel woont inmiddels samen maar haar zie je nooit in beeld verschijnen. “Ze wil niet in de schijnwerpers”, vertelt hij aan Weekend.

Dat succes brengt natuurlijk ook uitdagingen met zich mee want soms doet Marco meer dan 20 optredens per week. Hij is dus niet zo vaak meer thuis en dan moet zijn vriendin hem missen. Volgens hem is dit echter maar tijdelijk. “Deze enorme drukte is niets iets wat blijft”, deelt de zanger mee.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten