In zijn nieuwe boek laat Maarten van Rossem er geen twijfel over bestaan dat hij een bloedhekel heeft aan René van der Gijp. Toch was de schrijver twee keer in Veronica/Vandaag Inside te zien.

“Dat had ik aan Johan beloofd: hij zou zich laten interviewen door de Maarten! (Het magazine van van Rossem) en ik zou dan twee keer in zijn programma zitten”, gaat de schrijver van start in Weekend. “De eerste keer heb ik een alleraardigst gesprek gehad. Toen was Gijp er niet bij.”

Bij het tweede interview was René echter wel aanwezig en voelde Maarten naar eigen zeggen meteen dat de presentator het op hem gemunt had. “De sfeer was gewoon klote vond ik en het publiek liet zich onvriendelijk tegenover mij uit.”

Deze ervaring deed hem denken aan een quote die zijn vader vroeger vaak zei: “Mannen die schuine grappen vertellen, deugen niet”. Een advies waar Maarten zich altijd aan gehouden heeft.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten