Vorige zomer bracht Luca Borsato zijn eerste single uit ‘Private party’ uit. Daarmee treedt hij in de voetsporen van zijn vader Marco. Toch leek het lange tijd ondenkbaar dat zijn leven dezelfde richting zou uitgaan als bij zijn ouweheer, dat schrijft Story.

Als kind was Luca immers zo bedeesd dat hij bij spreekbeurten of verjaardagen liefst onder zijn tafeltje ging zitten. Het aanbod van zijn ouders om een instrument te leren bespelen weigerde hij dan ook beslist. Maar op zijn 19e besloot hij alsnog zijn eerste liedje te maken en aan zijn vader te laten horen. Die was meteen ‘flabbergasted’, maar raadde zijn zoon desondanks toch af om het nummer meteen uit te brengen.

“Hij zei: ‘Neem de tijd om dat pad te bewandelen. Als het losgaat, moet je er klaar voor zijn. Zorg dat je er dan niet te veel stress van hebt.’ Hij heeft me daar op een goede manier in geremd”, aldus Luca. “Dat vond ik superirritant, want ik voelde dat ik geremd werd. Maar hij bedoelde het heel goed. En achterafgezien ben ik onwijs dankbaar. Want in de jaren daarna heb ik met mijn team de juiste sound gevonden”, besluit hij dankbaar.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten