Ook voor mensen van koninklijken bloede betekent de zomer tijd om te ontspannen en zonnige oorden op te zoeken. Dat is dus ook wat koning Willem-Alexander en koningin Máxima doen. Sinds 2013 kiest het koningspaar daarvoor hun villa aan de Griekse wateren uit.

Het vakantiegevoel ter plaatse komt niet zozeer van de slingerende bergwegentjes die het vakantiedomein van de Oranjes omringen als wel van de aanlegsteiger aan het vakantiehuis.

Volgens Weekend neemt koningin Máxima op die plek elke ochtend van haar vakantie een verfrissende duik in zee en zwemt ze baantjes om in shape te blijven. Iets waar wij onze vorstin alleen maar voor kunnen bewonderen

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten