Het is ondertussen zestig jaar geleden dat Marco Bakker zijn eerste plaat uitbracht, toch denkt de zanger er nog niet aan om de microfoon aan de wilgen te hangen.

“Zolang ik fit en gezond ben, blijf ik werken”, geeft Marco aan in Story. “Ik heb vorig jaar een cd uitgebracht en die liedjes worden de basis van mijn theatertournee.”

De zanger verklapt zelfs dat hij met het idee rondloopt om een onbekende artiest mee te nemen op tour, zodat deze zijn of haar talent kan laten zien aan een groot publiek. “Er is heel veel talent in Nederland. Alleen heb ik nog niemand gezien of gehoord die in mijn voetsporen kan treden.”

Verder geniet Marco er ook van om workshops en masterclasses te geven. “Het is fantastisch om je kennis over te brengen.”

Het mag duidelijk zijn, voor Marco Bakker is leeftijd slechts een getal. “Al besef ik natuurlijk heel goed dat je ook geluk moet hebben qua gezondheid”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten