John de Bever spreekt in Story openhartig over de speciale band die hij deelde met zijn overleden vader. 

Van hun gedeelde passie voor voetbal tot dagelijkse gesprekken over de laatste tv-programma’s, de twee waren onafscheidelijk. In een ontroerende herinnering in Story deelt John hoe hij altijd eerst zijn vader belde na het landen van een vliegtuig, een traditie die pijnlijk wordt gemist. 

Deze intieme momenten tonen de onverbrekelijke band tussen vader en zoon en laten fans met een nieuw inzicht achter in de diepten van Johns verlies.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten