Marco Bakker wil na zijn deelname aan Beste Zangers, het ijzer smeden terwijl het heet is, dat kunnen we opmaken uit een interview met Party.

Zo verklapt de zanger dat de plannen om het theater in te duiken erg aan de orde zijn. “We zijn er volop mee bezig om te kijken welke theaters geschikt zijn en hoe de show er dan uit moet zien”, gaat Marco van start. “Het zal in ieder geval draaien om het meest recente album ‘Springlevend’ dat ik heb uitgebracht in september 2022. Het zijn twaalf nummers van Frank Sinatra, waar ik een eigen invulling aan heb gegeven.”

De zanger is ook van plan een aantal muzikale gasten uit te nodigen, misschien brengt hij zelfs wat jong geweld van Beste Zangers mee.

“Het is de bedoeling dat ik er in het voorjaar de theaters mee inga; alleen de grote zalen in verband met het grote orkest dat meespeelt”, verduidelijkt hij tot slot.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten