Het is jammer dat wanneer bekende koppels uit elkaar gaan, hun echtscheiding uitvechten in de media. Caroline van der Plas en haar ex Dennis Grippeling zijn al lang niet meer samen, maar door het verschijnen van een boek rond die scheiding laaien de gemoederen weer hoog op.

Zo beweert Dennis dat zijn zonen hem niet mogen opzoeken of contacteren in opdracht van hun moeder Caroline. Hij beweert dat ze als een razende tekeer zou gaan mocht dat wel gebeuren.

“Zie je haar weleens in de Tweede Kamer? Hoe ze daar ministers onder vuur neemt? Als ze ‘triple B’ zeggen in plaats van BBB, gaat ze enorm tekeer. Dan is ze verongelijkt en bazig. Die jongens kennen hun moeder door en door. Ze kijken wel uit om tegen haar in te gaan”, zegt Dennis in Story.

Volgens Grippeling heeft Caroline maar één belang en dat is haar eigen belang. Zo beweert hij ook dat ze niets om boeren en burgers heeft.

“Er is maar één iemand die zij belangrijk vindt: zichzelf. Daarom staat ze zo graag in de picture en doet ze aan tal van spelshows mee. Ik vind het heel erg dat ze zo populair wordt neergezet, terwijl het in mijn beleving zo’n slecht mens is.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten