Hoeveel pech kan een mens verdragen. Nadat Dave Roelvink zijn relatie met zijn vriendin Jazzlyn zag stranden, strandt nu ook zijn professionele relatie met zijn management.

Zijn management heeft altijd goed weten omgaan met de vele struggles van Dave zoals zijn verslavingen of de schandalen waarin hij betrokken raakte. Maar nu is het ook voor hen te veel geworden en besloten ze om te breken met Dave.

Puck Klaassen, zijn voormalige manager wil er niet te veel over kwijt maar reageert toch in Party. “Wij hebben de samenwerking met Dave twee weken geleden beëindigd. Het contact met hem verliep niet meer zoals wij wensten. We hebben Donny en Dries in het verleden ook wel vertegenwoordigd, die waren vlotter in de afspraken en de communicatie.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten