Bridget Maasland is helemaal de gezonde toer opgegaan zo staat te lezen in Party. Om aan haar figuur te werken is ze samen met haar zoon Mees begonnen met het “Dag Eén Regime”. Een echte hype bij bekend Nederland zo blijkt want ook andere sterren zoals Leontine Ruiters en Eloise van Oranje zijn grote fan.

“Je begint eerst met een sportregime” gaat Bridget van start. “In de eerste zes weken train je je helemaal het leplazarus, je krijgt speciale recepten en voeding, helemaal op jouw lijf uitgeschreven.”

Hoewel het een geweldig systeem is, vindt het televisiegezicht het toch erg lastig om het te implementeren in het dagelijks leven. “Maar de resultaten zijn echt fantastisch!”

Toch zal Bridget ook wel een tikkeltje jaloers zijn, haar zoon Mees zit namelijk volop in zijn tienerjaren, dus hij hoeft het voedingsschema niet zo strikt te volgen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten