Het zijn geen gemakkelijke jaren geweest voor Marco Borsato, die momenteel nog steeds wacht om zich te mogen verdedigen in de rechtbank omwille van vermeende ontucht met een minderjarige.

Door de hele heisa sprong de zanger zijn huwelijk af en kwam zijn professionele carrière volledig tot stilstand.

Gelukkig heeft Marco ook iets om naar uit te kijken, zo valt in Party te lezen. Op donderdag komt namelijk het hele gezin samen en kookt de zanger gezellig voor heel de bende.

“Dan zijn we echt weer even bij elkaar en samen”, gaat zoon Luca van start. “Ik ben gelukkig hoe mijn gezin functioneert naar elkaar toe. Mijn ouders zijn heel liefdevol naar elkaar, ook al zijn ze niet meer samen.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten