Johan Derksen zorgde onlangs voor heel wat ophef toen hij zich enthousiast uitliet over het achterwerk van prinses Alexia. Edwin Evers ging zelfs zo ver om het “smakeloos” te noemen.

“Weet je wat het rare is”, gaat Albert Verlinde van start in Weekend. “Heeft iemand er ooit wat van gezegd toen het over de billen van Pippa Middleton ging toen Kate ging trouwen? Iedereen was met het achterwerk van Pippa bezig.”

Verlinde is zich ervan bewust dat de tijden veranderen en dat mensen elkaar meer aan het controleren zijn. “Als er maar geen foute bedoelingen bij zijn, zoals een vieze oude man die iets over een jong meisje wil zeggen”, relativeert hij.

Albert vindt het ook frappant dat iedereen het eerder over Alexia’s rokje had en de manier waarop ze gekleed ging, terwijl de prinses nu als een mooie meid voor de dag kwam en er dan plots niets over haar uiterlijk gezegd mag worden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten