De vader van Leontine Borsato is nooit echt een grote voorstander geweest van het feit dat zijn dochter een acteercarrière wou uitbouwen. Hij heeft ze altijd behoorlijk afgeremd en als ze dan een keertje enthousiast was, dan was hij van het idee ‘Eerst zien en dan geloven’.

Leontine besefte heel goed dat dat lief bedoeld was, maar dat was niet wat zij wilde. Zij was dan weer van het omgekeerde principe ‘Eerst geloven en dan zie je het ook’.

Voor de ex van Marco Borsato was het belangrijk om erin te blijven geloven en dat heeft ze altijd gedaan. Ze is dan ook erg trots dat haar kinderen van hetzelfde idee zijn.

“Ze volgen elk hun eigen passies en hun hart en ze gaan hun eigen weg. En inderdaad, als daar teleurstelling op komt, joh, dan heb je het geprobeerd, toch? Daar leer je weer van”, zegt Leontine in Party.

Dat haar vader zijn dochter al die tijd heeft afgeremd, daar heeft ze vrede mee. Ze had al snel door dat het tenslotte allemaal met goede bedoelingen was.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten