Het gaat goed met Frans Bauer, zo kunnen we besluiten uit een interview dat de zanger gaf aan Weekend. Zijn reality-reeks werd ontzettend warm onthaald en kan wekelijks zo’n 1,5 miljoen kijkers bekoren en ook op privégebied lijkt er geen wolkje aan de lucht te zijn.

Het enige wat de zanger misschien toch wat stress bezorgt is zijn gewicht. Frans voert immers al een aantal jaar een hevige strijd tegen de kilo’s.

“Op mijn zwaartepunt woog ik 129 kilo”, gaat hij van start. “Dat is obesitas fase 1. Dan weet je dat je een weekje de Chinees moet laten staan. Dat is zwaar en even niet fijn.”

Gelukkig ondervindt Frans wel resultaat. “Nu ben ik zo’n dertig kilo lichter”, vertelt hij trots. “Ik ben drie keer per week in de sportschool met een begeleidster, want bij die oefeningen moet je er gewoon iemand bij hebben. Cardio doe ik samen met Maris, die wandelt mee.”

De zanger hoopt dan ook snel terug op zijn oude gewicht te zitten. “Toen woog ik 85 kilo. Dat is zo’n beetje waar het heen moet.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten