Kelly Pfaff, die in Nederland te bewonderen is in de realityserie ‘De Pfaffs’, kijkt voor Party eens grondig in de spiegel en ziet een vrouw die anderen liefde en steun te bieden heeft.

“Er zijn vind ik heel belangrijk. En op iemand kunnen rekenen.” Verder zegt ze een vrouw van haar woord te zijn en iemand die zich niet langer gekwetst voelt bij een confrontatie met mensen.

Een zwakte waar ze intussen flink aan heeft kunnen werken, heeft ze bekend in de VRT MAX-podcast ‘De Spiegel’.

Haar mooie snoet erfde ze van beide ouders. Ze heeft dezelfde kleur ogen als vader Jean-Marie en de vorm van haar ogen is een kopie van die van mama Carmen.

De rimpels in haar gezicht zijn een gevolg van vele emoties in haar leven: vooral lachrimpels, maar “Er zitten ook een paar verdrietige rimpeltjes”, mijmert Kelly.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten