De familie de Mol is dit jaar door een groot verlies getroffen. Daniëlle van’t Schip, de dochter van Willeke Alberti en de zus van Johnny de Mol verloor de strijd tegen een slepende ziekte en overleed in oktober 2023.

Willeke werd natuurlijk overmand van verdriet, maar kan gelukkig op de steun van haar kinderen rekenen. Johnny de Mol vertelt in Libelle hoe het met zijn moeder gaat.

“Ik vind redelijk goed. Ze had al haar optredens in verzorgingstehuizen afgezegd, maar Daniëlle heeft haar op haar hart gedrukt: ‘Zodra je het even aankunt, moet je dat weer oppakken. Het podium is van jou, het is jouw therapie en je maakt die mensen blij.’ Momenteel is ze veel bij ons, om te helpen met de kinderen.”

Willeke haalt ook veel steun bij haar kleinkind Fender. Samen kunnen ze uren filmpjes kijken, waaronder filmpjes van zijn mama Anouk toen ze nog bij de meidengroep KUS zong.

“We hebben op Marktplaats een oude dvd-speler gekocht en dan zit hij urenlang naar al die filmpjes te kijken om het daarna feilloos na te doen. Willeke heeft dus in hem een soort van soulmate gevonden.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten