In oktober vorig jaar overleed Daniëlle, de zus van Johnny de Mol. De familie wist dat de kans klein was dat Daniëlle erdoor zou komen en waren voorbereid op het ergste. Dat gaf hen ruimschoots de kans om afscheid te nemen van haar en genoeg tijd met haar te spenderen.

“Het afgelopen jaar en zeker de laatste drie maanden van haar leven ben ik veel bij haar geweest. Ik deed boodschappen, haalde eten, zorgde ervoor dat haar man John er af en toe uit kon door met hem te gaan padellen. Ik heb er alles voor afgezegd: niks was belangrijker dan dat”, vertelt Johnny de Mol in Libelle en Party.

Het verdriet bij Johnny en de familie is immens, maar ze hebben ook veel kracht gehaald uit de hele situatie.

“Zorg ervoor dat je met jouw energie en talenten die verbinding kunt blijven maken. Ga er weer op uit’, drukte ze mij op het hard. En zoiets heeft ze ook tegen mijn moeder gezegd.”

Daniëlle wilde niet dat Willeke Alberti zou stoppen met optreden. “Het podium is van jou, het is jouw therapie en je maak die mensen blij.”

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten