Zelfs in moeilijke tijden overwint ware vriendschap. John de Bever, die nog rouwt om het verlies van zijn vader, vindt troost en steun bij niemand minder dan Johan Derksen. 

De twee, die elkaar frequent zien en bellen, delen een speciale band. John beschrijft Johan zelfs als zijn “tweede vader”. Deze diepe vriendschap kwam naar voren toen Johan een opmerkelijke aanwezigheid vertoonde op de begrafenis van Johns vader, ondanks dat hij de overledene niet persoonlijk kende. 

Deze actie, die door John wordt beschouwd als een teken van “onvoorwaardelijke vriendschap”, belicht de diepte van hun band en de steun die ze in elkaars leven bieden.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten