Ilse DeLange staat dit jaar 25 jaar op de planken, zo valt in Party te lezen. Tijdens deze 25 jaar carrière heeft ze steeds kunnen samenwerken met haar grote liefde, drummer Bart Vergoossen.

Hoewel Ilse een grote kinderdroom had, gaf ze in het verleden toe eerst te willen focussen op haar carrière. Toch was de zangeres zich ervan bewust dat ze haar kinderwens niet kon blijven uitstellen. “Als ik ergens lees dat een vrouw van 38 of 39 een kind heeft gekregen, denk ik gelukkig, ik heb nog een paar jaar.”

Nu op haar 46ste lijkt de zangeres haar kinderdroom definitief opgeborgen te hebben. Sterker nog, ze ontkent zelfs dat ze er ooit één heeft gehad.

“Die drang heb ik nooit sterk gevoeld”, gaat Ilse van start. “Bart en ik leven ons leven met grillen en spontaniteit. Als we overmorgen opeens naar ons huis in Nashville willen: let’s go! Als ik wel kinderen had gekregen dan had ik mijn leven daar ook op ingericht, maar ik heb niet het gevoel dat ik iets groots heb gemist”, besluit ze.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten