Dat er af en toe vernieuwing nodig is op televisie, dat is niet zo abnormaal. Daardoor moeten jammer genoeg ook af en toe programma’s verdwijnen. En nu Frans Klein directeur TV wordt bij NPO zouden daar wel eens sneller veranderingen kunnen komen dan verwacht.

Klein maakt deel uit van het onderzoek naar grensoverschrijdend gedrag. Hij zou een goede werkrelatie hebben gehad met Matthijs van Nieuwkerk en zou hem een hand boven het hoofd hebben gehouden toen hij werd aangeklaagd.

Toen hij de aanbieding kreeg van John de Mol heeft hij niet lang getwijfeld. Er wordt ook niet over getwijfeld dat de benoeming een strategische zet is van de Mol.

Klein komt goed overeen met Paul de Leeuw en Matthijs van Nieuwkerk. Een samenwerking tussen hen drie zou heel leuk kunnen zijn. Al ziet Johan Derksen dat anders.

Hij vreest voor de toekomst van ‘Vandaan Inside’, schrijft Party. Met de komst van een nieuwe directeur zou het zomaar kunnen dat het programma binnen de kortste keren van de buis verdwijnt.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten