Oma’s zijn altijd erg belangrijk voor iedereen. Ook voor Jim Bakkum. Hij gaat nog altijd regelmatig op bezoek bij zijn dementerende oma, maar zijn laatste bezoekje was niet meer zo fijn als anders.

“Vanmiddag gebeurde er iets wat me onverwacht verdrietig maakte. Ik hield de tranen wel in. Maar het was zo confronterend. Het was namelijk de eerste keer dat mijn oma me niet meer herkende”, schrijft hij bij een foto.

Het deed Jim erg veel pijn om zijn oma zo te zien, wetende dat ze haar kleinzoon niet meer herkende.

“Als je nu hier had gelopen en niks tegen me had gezegd, had ik nooit geweten wie je was. Die deed zeer. Zeker omdat je altijd zo trots was op wie ik ben en wat ik doe”, schrijft Jim nog.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten