Jan Keizer staat vooral bekend als zanger van BZN maar heeft indertijd ook zijn schouders gezet onder de carrière van de toen tienjarige Jan Smit. Wanneer Party vraagt of er ooit een duet met zijn oud-poulain gaat komen, vertelt Keizer dat hij hier nog nooit aan gedacht heeft.

“Je weet maar nooit hè? Maar ja, ik ga de bühne niet meer op. Dat moet je afsluiten”, geeft de zanger aan.

Opvallend, Jan is van mening dat er meer zangers zouden moeten stoppen. “Ik zal geen namen noemen, maar daar zit wat tussen hoor…”

Volgens Keizer is het belangrijk om te kunnen zeggen “Jongens, het is mooi geweest, ik heb ervan genoten.” Hij begrijpt dat het een mooi vak is en dat het applaus verslavend kan werken, maar is van meningen dat als je hoort dat het niet meer goed is, dat je dan beter kan stoppen.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten