Hoewel alle aandacht van de media normaal naar het muzikale gebied zou moeten gaan, merken we dat bij Douwe Bob de nadruk toch vooral op zijn privéleven ligt. Dit is volgens Party te wijten aan het feit dat de zanger drie kinderen bij drie verschillende vrouwen heeft.

Persoonlijk heeft Douwe niet echt een probleem met de media die alles over zijn leven wil weten. “Ik ben eigenlijk best wel een open boek altijd. Het enige waar ik mee te maken krijg nu ik drie kinderen heb, is dat ik rekening moet houden met andere mensen”, gaat de zanger van start.

“Ik heb te maken met drie vrouwen, voor wie ik veel respect heb. Daarom kan ik niet alles vertellen over mijn kinderen en hun moeders.”

Mocht het aan Douwe zelf liggen, zou de pers alles mogen weten volgens de zanger.

“Maar ik hou het dus een beetje bescheiden, omdat ik ook aan de drie moeders moet denken”, besluit de zanger.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten