De reporter van Party vroeg aan Jacques Herb of de zanger de dag van vandaag nog veel optredens heeft, waarop Jacques aangeeft dat hij er niet meer zo gek veel heeft.

“Ik doe er ongeveer zes per maand. Twee-drie op een avond, dat doe ik niet meer”, gaat de zanger van start. “Maar ik ben wel gemiddeld ieder weekend één of twee keer weg en dat vind ik heerlijk.”

De zanger geeft toe dat zijn optredens bijdragen aan zijn nalatenschap voor zijn vrouw Diny. “Stel dat ik voor haar AOW-leeftijd overlijd, dan moet zij toch wel een beetje kunnen leven. Ik ben dus eigenlijk aan het sparen voor haar.”

Veel mensen zouden natuurlijk denken dat de zanger financieel al geruime tijd binnen is na zijn monsterhits “Manuela” en “De Toreador”, maar niets is minder waar. “Ik heb wat fouten gemaakt in de liefde. En scheiden is duur” besluit Jacques.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten