Het nieuws dat Bonnie St. Claire en haar man Anne Jan gescheiden zijn, was voor velen een ware verrassing. Zeker nadat het koppel vorig jaar hun achttiende huwelijksverjaardag gevierd hebben en er toen geen vuiltje aan de lucht bleek te zijn.

“Er is geen verdriet. We blijven elkaar zien. We wonen apart van elkaar, maar we zien elkaar nog steeds veel”, gaat de zangeres van start in Party. “Wat ons betreft, is er dus niets ernstigs aan de hand.”

Als reden van de scheiding geeft Bonnie aan dat het na een tijdje moeilijk werd om voortdurend rekening met elkaar te houden. Door haar job heeft de zangeres erg onregelmatige uren en ook haar man Anne Jan heeft een taxerende job.

“Hij werkt in de uitvaartzorg, maar ook in een taxibedrijf. Soms komt hij ’s nachts of ’s ochtends laat thuis, op een moment dat ik moet uitslapen. Als ik daarna opstond, moest hij het grootste deel van de dag nog slapen en moest het dus rustig zijn in huis”, verduidelijkt Bonnie.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Nicky Jacobs

Nicky Jacobs zoekt elke dag naar interessant nieuws voor onze website zonder per se de berichten te brengen die alle anderen brengen. Nicky werkt sinds de zomer van 2023 voor deze website.

Een reactie achterlaten