Jacques Herb vertelt in Party dat hij het jammer vindt dat er zo weinig wordt geschreven over zijn nieuwe single Manuela 2.0. De zanger is op het idee gekomen is om zijn hit van 1971 in een nieuw jasje te steken, dankzij Adrie van den Berk.

“Hij vroeg mij of ik dat wilde doen”, gaat Jacques van start. “Ik had in eerste instantie mijn twijfels, maar Adrie overtuigde mij door te zeggen: ‘Stel dat iemand anders het gaat doen, net zoals met ‘De Engelbewaarder’?’” Vanuit deze redenering besloot de zanger dat hij dan beter zelf een nieuwe versie kan uitbrengen.

Jacques vindt het naar eigen zeggen fantastisch dat hij op zijn 77ste nog een nieuw platencontract mag tekenen.

“De mensen vinden ‘Manuela 2.0’ leuk, merk ik tijdens optredens. Het past in deze tijd. Met de snelle, opzwepende beat hoop ik ook jongeren te bereiken. Maar mochten mensen bij optredens zowel de oude versie als de nieuwe willen horen, dan vind ik dat helemaal prima”, besluit hij.

Schrijf je hier in voor de gratis nieuwsbrief van vandaag247.nl

Door Lisa Paulussen

Als studente communicatiewetenschappen kreeg ik de kans om ervaring op te doen bij Showcomm bv, het bedrijf achter deze website. Na mijn stage ben ik in 2021 gewoon blijven hangen en kan ik mij uitleven met het schrijven van berichten over Belgische en Nederlandse showbizznamen. Geniet van mijn berichten en deze website.

Een reactie achterlaten